Obsah fóra GPS-Navigace.net - Fórum o navigacích MIO, TomTom, E-Ten, Garmin, HP, ASUS a dalších.. GPS-Navigace.net - Fórum o navigacích MIO, TomTom, E-Ten, Garmin, HP, ASUS a dalších..
Navigujte se správným směrem !

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Problém s připojením navigace APD Asus A632N s progr. TOM TO

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra GPS-Navigace.net - Fórum o navigacích MIO, TomTom, E-Ten, Garmin, HP, ASUS a dalších.. -> Navigace TomTom
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
david1958

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2009 2:01 pm    Předmět: Problém s připojením navigace APD Asus A632N s progr. TOM TO Citovat

Prosím o radu mám APD ASUS A632N a v tomto přístroji mám nahranou navigaci TOM TOM.Mám v kompu program TOM TOM home 2.7 ale tento přístroj nekomunikuje s tímto programem i když je připojenej k počítači datovým kabelem v USB a je připojen a synchronizován.
V počítači je operační systém Windows XP home.
Kontakt na e-mail : doktor.II@seznam.cz nebo zde na tomto foru moc děkuji za radu s pozdravem .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra GPS-Navigace.net - Fórum o navigacích MIO, TomTom, E-Ten, Garmin, HP, ASUS a dalších.. -> Navigace TomTom Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: